sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Lennin eka joulu ja oma huone

 Joulut oli ja meni. Lenni oli ollut tosi kiltti ja sai itselleen vuoreen verrattavan kasan tavaraa. Äiti ei hyppinyt riemusta tavarakasan nähtyyään sillä aivot raksuttivat kovaa vauhtia eri kaappeja läpi johin mahdollisesti tunkisin nämä kaikki lelut :) No ei, ihana että toinen sai paljon leluja. Lenni sai brion puisia leluja kuten palikka laatikon, taapero-kärryn, ksylofonin, palikkatornin ja ja :) Lampaantaljan pulkkailuun, paljon vaatteita ja poronnahka-tossukat. Ne oli tosi sulkut! Onneksi äiti ja isikin olivat olleet kilttejä ja saivat paketteja pukilta. Äiti joului tosi laulamaan pukille, jotta sai paketit mutta ei jäätynyt kumminkaan tilanteen koittaessa :D
  Äitikin taiteili paketteja lennin kanssa ja tässä muutama taidonnäyte :) Mä rakastan lahjojen antamista ja paketointia!!Ryömimisharkat on ollut kovaa huutoa lähipäivinä tosin pikkumiekin saattaa väsyä aika pian kun alkaa harmittaa väärinpäin kulkeminen. Jostain syystä kaveri pakittaa kokoajan vaikka kuinka yrittäis edetä :) Muutaman kerran on poikanen haettu joulukuusen alta :) Pakko oli nappasta kuva kun niin eläväinen poika vaan yksinkertaisesti väsähti harjoituksissa ja lepäili lattialla sen 5min ja sitten oli virtaa taas kuin muille jakaa. Joulun alla otettiin käyttöön myös kahvallinen pullo hosta poitsu on ihan tohkeissaan juomassa vettä :) Kokoajan pitäis saada huoda vaikka se vesi ei kummiskaan ilmeestä pääteleen maistu kovin hyvältä. 
Nyt kelpaa jo meikäläisen tekemä puurokin kun alkuun Lenni söi vain onni-merkkistä puuroa joka oli vadelma-mustikan makuinen. Muksu jauhepuurosta kieltäytyi täysin ja onnin muista puuroista. Nyt saan jo itsetehdyn kaurapuuron menemään kun siihen lisää vähän hedelmäsosetta ja käyttää sauvasekottimen kautta sileäksi :)


Olimme joulun mieheni vanhemmilla ja joulupäiväksi kaahalilimme omille vanhemilleni. Lenni nukkui todella huonosti koko joulun ja heräsi yöllä huutamaan monesti. Mikään muu paikka ei kelvannut nukkumiseen kuin äidin syli tai kainalopaikka sängyssä. Siinäpä sitten olitiin 120 leveässä sängyssä minä, vauva ja mies... Tästäpä sitten syntyi päätös siirtää Lenni nukkumaan omaan huoneeseen joulun jälkeen. 


Lenni on niin herkkä uninen että, kun tullaan itse nukkumaan makkariin ( hipihiljaa) hän havahtuu hereille, samaten jos käännän kylkeä sängyssä herää poika - saati sitten pissalle meneminen keskellä yötä :/ Havahtuminen tapahtuu useasti siinä kevyen unen vaiheessa ja jos on syvässä unessa ei vältsisti herää. Mutta kyllä me ja LUE : (minä nyt itkun kanssa) sitten päätettiin siirtää poika omaan huoneeseensa nukkumaan. Välimatkaa on noin 3 metriä mutta kumminkin. Jos vaikka äitikin saisi nukuttua paremmin! Olen itsekkin kovin herkkäuninen ja herään Lennin öninöihin ja kääntymisiin sängyssä. Joten paras ehkä näin. Tänään poika siis siirretty ja sinne nukahti ihan nätisti :) Katsotaan kuinka yö sujuu. Mies tarjoutui hoitamaan koko yön heräilyt! Jippiii! Ps. olen kirjoittanut tätä kirjoitusta nyt 1,5h koska välissä Lenni herännyt jo kaksi kertaa huutamaan. Hiphei - what a night this is gonna be :DNyt sympatiaa mammat ja muut, miten teidän lasten siirtämiset omiin huoneisiin on menneet? Onko ollut ihan katastrofaalista huutoa ja löytyiskö jotain niksejä :) Kiitos jos jaksatte vinkkailla!

Nyt saunaan!

Halipus <3

S&L
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti