keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lennin huone ja mamman vapaapäivä

Lupasin teille kuvia Lennin huoneesta ja tässäpä teille muutama sneak peak :)

Tässä takaseinä johon tilasin jenkeistä tuon ihanan tarran :)Tämä tarra on Lennin huoneen ovessa
Viime poustauksessa kerroinkin, että siirrettiin Lenni pinnikseen ja hyvin on mennyt. Ekan yön siellä pinnojen välissä tillitteli, että mihin mut on laitettu mutta muuten yöt ovat menneet loistavasti. Välillä poitsu on nukkunut jopa 6 tunnin pätkää! Eka pätkä vaihtelee siinä 4 - 6 tunnin väliä ja toka sitten 3 tunnin pituinen.

Lenni täyttää huomenna 3kk ja juhlimme merkkipaalua rokotuksten ottamisella :) Lenni parka. Huomenna siis neuvolaa tiedossa. Viikonloppuna Lenni oppi tarttumaan lelusta kiinni ja viemään sen suuhunsa! Jihuuu, Vielä ote on melko hatara ja kädet on ihan käppyrällä mutta yritys on ainaskin kova. Poitsu on myös kääntynyt kyljelleen jo useamman kerran tässä alkuviikon aikana. Huimaa kehitystä meijän poijassa! :)

Mä sain eilen vapaapäivän kun äitini otti Lennin hoitoon. Mutta kappas sen kuuden tunnin aikana jonka mä olin poissa, ei Lenni suostununutkaan juomaan pullosta mun pumppaamaa maitoa kun vaivaiset 20milliä. Yleensä syö päivisin n.2-3 välein sen 80milliä ainaski ja juo pullosta ilman ongelmia. Oli kyllä ollu ihan tyytyväinen ja hymyileväinen poika muuten. Menin sitten hakemaan poikaa kun oli niin kova ikävä ja toinen osoitti mieltään sitten puoli tuntia ja käänsi aina katseen pois minusta eikä vahingossakaan katsonut minuun vaikka kuinka yritin. Mummi kyllä kelpasi :) On se jännä miten noin pienetkin osaa osoittaa mieltään. Mä otin sitten vapaapäivästä ilon irti ja ekaksi siivosin koko kämpän ja sen jälkeen lähdin Day Spahan ihanaan holistiseen kasvohoitoon. Se oli 1,5h hoito jossa oli jalkahieronta, selkä-niska-ja hartiahieronta, kasvohieronta sekä ihanat naamioit yms. muut naamahoidot. Oli kyllä ihanan rentouttavaa. Hoidon lisäksi ostin sitten vielä RVB:n tuotteita, kysyin nyt ihan siltä kosmetologilta, että mitä mun iho tarvitsee ja ostin sitten, kasvoveden, puhdistusmaidon, päivä- ja yövoiteen, silmänympärys-voiteen, sekä kuorinta naamion. Huh, kun nousi hiki päähän kun kassalle pääsin... Tämä oli onneksi äitini lahja minulle Lennistä <3

Tässä nää sairaan kalliit putelit, Luulis nyt näyttävän nätiltä :)

Lisäksi ostin Fifty shades of Grayn toisen osan. Oon ihan koukussa siihen kirjaan! Suosittelen!

Pakko vielä kertoa mitä aamulla kävi... Lenni nukkui tosi huonosti viime yön, heräsi kolme tai neljä kertaa itkien ja lopulta otin viereen nukkumaan. Lennillä on vissiin flunssa tuloillaan kun vähän tuntui olevan nokka tukossa. Noh, yöllä otin sitten imetettyäni vesilasin yöpöydältä joka lipesi kädestä ja kaatui kännykän ja kaukosäätimen päälle.. :/ Onneksi säilyivät ehjinä. Stten olin laittamassa Lenniä yhdentoista aikaan ekoille päikkäreille jotka poitsu nukkuu aina ulkona. Vein vaunut ulos ja otin roskapussin mukaan. laitoin oven kiinni ja totesin olevani ulkona ilman avainta, puhelinta ja kunnollisia vaatteita... Mulla oli jalassa miehen ylisuuret reinot, lyhyet verkkahousut ja toppi! Onneksi oli vaunut ulkona eikä sisällä...! Siinä sitten seistä ihmettelin, että mitäs nyt sitten tehdään.. Onneksi naapuri oli kotona sairaslomalla ja soitti avainpalveluun joka meidän taloyhtiöllä onneksi on!! Huh, kymmenen minuuttia ja oltiin takasin sisällä. Joinpa siinä sitten naapurin kanssa kahveetkin. Nyt taidan pysyä loppupäivän sisällä jotta pysytään turvassa :)

Nyt sohvalle makoilemaan kun Lenni vetää toisia torkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti