tiistai 21. elokuuta 2012

Ristiäsvalmisteluja

Ensi lauantaina onmeidän pikkumiehen suuri päivä! Olemme saaneet pidettyä pojan nimen salassa minun vanhempiani lukuunottamatta kun mies vahingossa möläytti nimen laulaessaan poitsulle ;) tasapuolisuuden nimessä kerroimme sitten myös miehen vanhemmille nimen. Muuten nimi tulee muille yllätyksenä!

Hain eilen kastemekon tadiltäni, joka on kulkenut suvussamme jo vuodesta 1916 jolloin isoäitini kastettiin samaisessa mekossa. Ihana saada perinteinen mekko, jolla on tarina, käyttöön. Tosin nauhoja siihen on uusittu matkan varrella joten minäkin halusin uudet nauhat omalle pojalleni tehdä. Marssimpa sitten käsityökauppaan ja ostin nappeja ja nauhaa. Nyt en jostain syystä saa kuvaa ladattua mutta laitan kuvan puvusta ja nauhoista kun se onnaa taas. Kastemaljaksi meille tulee edesmenneen  vaarini lahjaksi saama käsintaottu hopeamalja. Kakun tilasin muruseni.fi kahvilasta ja Se on iiiihana. Kunnon amerikkalainen hömpötyskakku ;) lupaan laittaa siitäkin kuvan tänne ihasteltavaksi. Huomenna käydään äidin kanssa valitsemassa kukat juhlaan ja servetit kans.

Meillä on ollut poitsun ensimmäinen nuha. Oon panikoinut täällä että saakohan pieni henkeä mutta hyvinhän tuo on selvinnyt nuhasta. Nenä- frida ja suolaliuos nenässä ovat auttaneet ja nyt on melkein jo räkä vapaa lapsi, tosi nyt on oma kurkku kipeä ja miehellä samaten.. ;( toivottavasti parannutaan lauantaihin mennessä koko konkkaronkka!

Käytiin viime viikolla neuvolalääkärillä ja pieni oli kasvanu hurjasti. Poitsu oli jo 4700g ja 56,5 cm! Viisikiloinen ipana <3 tänään viikkasin 50cm vaatteet laatikkoon ja otin kaapista jo pieniä 62cm vaatteita käyttöön. Nyt siis pääasiassa käyttää 56 kokosia vaatteita. Kaikki oli pojalla hyvin ja hormoninäpytkin ovat kokonaan nassusta kadonneet. Tuleepahan nättejä ristiäiskuvia ainaskin ;)

Nyt nukkumaan!

Ps. Aloitin eilen lukemaan hietamiehen yösyöttö - kirjaa, on ihan huippu! Lukutoukille suosittelen lämpimästi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti