torstai 12. syyskuuta 2013

ÄiTtä ja IhI

Lenni oppi sanomaan äiti tuossa muutama viikko sitten ja eilen kuului ensimmäistä kertaa isi :) Jeeeeee! Luulen että tuo poika tallaa kielensä päälle kun niin kovasti liikkuu ja temmeltää. Palloakin potkii näppärästi ja juoksee innoissaan pihalla. Kohta varmaan pomppii tasajalkaa ja heittää volttia. Hahah!

Kaveri on keksinyt maailman parhaan jutun millä ärsyttää äitiä. Asumme kaksikerroksisessa talossa ja pojan lempipuuhaan on heittää KAIKKI alas portaita, leluja ja kaukosäätimiä myöten. Pikkasen on nyt maman hermot kireellä jos hetkeksikin silmä välttää ni samantien jotain paiskautuu alas portaita. Ja jos kieltää niin sitten juostaa lujaa ja viskataan se pallo äkkiä sinne ja sitten nauretaan.... ja istutaan jäähyllä... Ah, niin turhauttavaa.

Hei pikakysymys teille lukijoille: Minkä merkkiset toppahaalarit teillä on ollut käytössä ja ootteko ostaneet ne nettikaupasta? ja mikä haalari on paras tuommoiselle 1 vuotiaalle. Olen ihastunut tähän Molon snow denim haalariin.                                             Reiman untuvahaalarikin on aika magee :)
Racoonilla on kans kiva haalari


Laittakaahan mielipiteitä tulemaan. Nyt nukkumaan!1 kommentti:

  1. Ulkonäkö on tietty makuasia ja toisilla hintakin melko painava juttu, mutta talvihaalarilta vaadin niitä teknisiä ominaisuuksia. Kova, jäinen lumi kuluttaa ja märkä loska kastelee. Eli kulutuksen- ja vedenpitävyyttä pidän sen lämpimänä pysymisen kanssa ykkösasioina. ReimaTec oli meidän viime talven valinta, mutta tälle talvelle en vielä ole ehtinyt miettiä haalaria.
    Söpistely/kaupunkivarustuskin pitäisi hankkia talven varalle ;)

    VastaaPoista