maanantai 2. syyskuuta 2013

Rumpu ja rytmimuna

Hiphei pitkästa aikaa! Syksyinen ilma pakottaa sisätilaoleiluun niin pääsin koneeseenkin käsiksi. Poika on unilla ja äiti on siivonnut ja pessyt pyykkiä. Nyt muutama hetki ennen heräämistä niin ehtii kirjoittaa.

Muskari alkoi viime viikolla ja uskaltauduttiin kokeilemaan sitä viime kevään itkun ja pelon uhallakin. Lenni pelkäsi muskariopea niin että ripustautui täysin muhun eikä nauttinut muskarista yhtään. Nytpä tyyppi patsasteli piirin keskellä ja keikisteli opelle minkä ehti :) rytmimuna sai kyyttiä ja onnellisena poika hakkasi "hiekkakakkuja" rummulla. Ja äidilläkin oli kivaa kun lapsi nauttii. Nyt ollaan lopetettu vauvauinti kun oli niin pirun kallista ja vaihdettu se jokaviikkoiseen uimahalliretkeen joko kaksin tai kavereiden kanssa. Lenni rakastaa uimista ja nauttii muiden lasten seurasta hirmusti. Eilen käytiin päiväkodin pihalla katsomassa menoa ja lenni meni siellä kun vanha tekijä lapio kädessä viiletti menemään eikä paljon äiti kaivannut ;) ja ei lenni ei oo vielä menossa päiväkotiin! Onneksi!

Olen kovasti pohtinut tätä työkuvio asiaa jatullut siihen tulokseen että olisin kotona vielä ensi elokuun alkuun. Lenni saisi mennä sitten päikkäriin kun on jo kaksi. Ollaan myös mietitty naapureiden kanssa hoitoringin pystyyn pistämistä jottei tarttis päikkäriin mennä lainkaan. Saas nyt nähdä sitten...

Kohta ulkoillaan sadekamppeiden kera ja tänään tuli reiman uusi välikausihaalari, se on niin magee laitampa teille kuvaa myöhemmin  ja sitten käytiin myös ostamassa tyypille superfitin välikausikengät jotta voi rauhassa tuolla painella menemään lammikoissakin ilman että varpaat kastuu tai palelee. Kurahanskat  on vielä hankintalistalla.

Nyt pötkölleen kun viel ehtii ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti