lauantai 1. syyskuuta 2012

Arkea :)

Viimein meille saapui kauan odotettu kapistus, PESUTORNI!!!! :) Wippiiiiii! Hulluna olen täällä pessyt pyykkiä. Ihanaa kun pyykit ei enään roiku olohuoneessa telineessä vaan saan pyykit pestyä ja kuivaksi parissa tunnissa. Mikä ihana laite!!


Arki täällä sujuu kivasti ja rauhallisesti, Lenni on kyllä helppo vauva. Viihtyy yksinään sitterissä ja triptrapissa, naureskelee ja hymyilee minkä kerkeiää. Selkeästi kehittynyt viime päivinä tuo vastavuoroisuus. Jos pelleillee niin poitsu vastaa hymyllä. Hän tuijottelee kovasti leluja ja eilen nauroin maha kippurassa kun Lenni ja liberokassista saatu kärpänen ottivat tuijotus kisaa triptrapissa :) Vissiin viitisen minuuttia poika tuijotti kärpästä hetkeksikään herpaantumatta! Hahah, taisi Kärpänen voittaa kisan :)
Tuo triptrapin Baby-osa on ihan huippu. Lenni viihtyy siinä tosi kivasti ja mama saa rauhassa syödä aamiaisensa. 

Tänään olen ensimmäistä kertaa lähdössä ulos juhlimaan Lennin syntymän jälkeen. Poden jo nyt huonoa omaatuntoa lähdöstä. Lenniä tulee hoitamaan mummu ja pappa tänne meille kotiin jotta poitsulla on tuttu ympäristö. Tosin eilen Lenni veti hirmuiset raivarit kun isi yritti nukuttaa häntä. Poika on tottunut nukahtamaan mun syliin aina iltaruokailun jälkeen. Ei saanut isi poikaa nukkumaan vaan oli pakko 15 minuutin huutamisen jälkeen luovuttaa... Voi hitsin vitsit, pakko tulla kotia tänään ennen yöunille menoa jottei ihan kaameeksi huutamiseksi mene. Onneksi Lenni menee yöunille vasta klo.23 nii saan olla melko myöhään ulkona :) Pitääpä nyt ottaa taktiikka, että isi nukuttaa pojan joka toinen ilta ja en anna nukahtaa syliin ruokailun jälkeen vaan laitan sänkyyn jotta tottuisi nukkumaan sinne. HUh, katsotaan kuinka sujuu.

Nyt keittelemään pulloja illaksi pikkuiselle, onneksi maidot on jo pumpattu ja jääkaapissa :)


Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti