torstai 13. syyskuuta 2012

Kuulumisia!

Pitkästä aikaa.. On ollut tällä mammalla selkeästi kiirusta kun ei ole edes blogia kerennyt päivittämään! Tässäpä teille pläjäys :)

Käytiin Lennin kanssa 2kk neuvolassa ja mitat olivat 5400g ja 58,2 cm pipo oli 39,2. Hurjasti kasvanut tuo meidän pikkusälli <3 Lenni sai rotarokotteen ensimmäisen satsin ja siitäpä aiheutui äidille unettomia öitä muutama kappale. Ähinää ja puhinaa kuului sängystä sinä samaisena yönä kun rokotuksen sai ja sitten viikko sen jälkeen kuten neuvolan täti ennustikin. Onneksi ei tullut mitään sen ihmeempää oiretta, huh!

Lenni on löytänyt itselleen parhaan ystävän "Kari Kärpäsen"


Kari on ihan Lennin BFF :) Lenni saattaa tuijotella kärpästä puolisen tuntia itsekseen nyrkkiä syöden ja jutellen. Poitsu on selvästikin löytänyt oman äänensä joskaan ei vielä ihan hallitse sen käyttöä :) Kari on meidän messissä joka paikassa, mökillä, autossa ja toinen tuijottaa sitä ihmeissään, että miten se joka paikkaan ehtii :) Lennin suu liikkuu hulluna mutta ihan kaikkia äännähdyksiä ei vielä ulos tule mitä olis kerrottavaa. Lenni kannattelee tosi hienosti päätään ja pikkuvauva asento ei enää kelpaakkaan vaan pitäisi aina saada olla pystyssä ja katsella maailmaa sylistä.

Poika on iloinen suurimman osan päivää ja nukkuu hienosti yöt ja päivälläkin kahdet pitkät päikkärit ja muutamat vähän lyhyemmät. Riippuu aika pitkälti päivästä. Joskus Lenni saattaa nukkua melkeimpä koko päivän ja joskus taas olla hereillä koko päivän. Aamuisin poitsu herää nykyään siinä 9.30 ja illalla menee nukkumaan 22.30-23.00. Yöhön mahtuu 3 syöttöä. Eka klo. 03 yöllä, toka klo.06 ja seuraava siitä 08 aikaan. OOtan kyllä innolla milloin alkais tulla pitempää pätkää..?

Nyt rupeaa selkeästi mammallakin väsy painaa... Huomaan unohtelevani asioita ja pää tuntuu ihan hötöltä. Sain lähetteen fysioterapeutille niskan ja hartioiden jäykkyyden takia. Välillä huimaa ja keinuu päässä ja tuntuu ettei veri oikeasti kierrä aivoissa... Inhottavaa. Onneksi launtaina on eka aika jos vaikka helpoittais. Kävin siis jälkitarkastuksessa ja kaikki oli mallikkaasti. Kohtu oli hyvin supistunut ja limakalvot parantuneet hyvin. Tosin ei tuo alapää ihan normaalilta tunnu  siis se tikattu osa. Ehkäpä sitten joskus ajan myötä. Ilmoittauduin myös äiti vauva jumppaan, jotta sais nää läskit sulatettua. Vielä on 4,9kg läskiä jäljellä ja voisipa sitä vähän enemmänkin lähteä.

Mä olen ihan hurahtanut facebookin kirppiksiin. olen ostellut muutamia ihania vaatteita Lennille sieltä. Ostin ihanan ruskean fleece-puvun vaunuissa pidettäväksi ja siihenpä tilasin meille molemmille match match pipot :)


Ihkut eikö :)

Nyt alkaa iltatankkaus!

ps. Lennin huoneen oveen saapui tarra, jossa poitsun nimi ja ihana apina ja pöllöjä! Laitan kuvaa kun saan ne kiinnitettyä!


1 kommentti:

 1. Ihania kuulumisia ♥

  Mun laskujen mukaan teidän yössä on yksi herätys :D 06 ja 08 on jo aamua, ainakin täällä ;D
  No joo, onneksi tuo taapero on taas alkanut nukkua "jo" seitsemään asti. Ei oo ikävä noita kuuden aamuja..

  Mun alapää oli arka ainakin 5kk, jolloin olin jo menossa sinne korjausleikkaukseen sen vinoon ommellut tikin vuoksi. Onneksi repesi itsekseen, eikä sitten tarvittukaan operaatioita.

  Ihanaa alkavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista