maanantai 5. marraskuuta 2012

Matkustelua

Otettiin riski ja lähdettiin Lennin 4kk kanssa ajamaan pohjoisen mökillemme, johon on matkaan rapiat 800km. Menomatka meni loistavasti ja Lenni oli iloinen ja nukkui suurimman osan matkasta. Pysähdeltiin noin parin tunnin välein vaihtamaan vaippaa ja syöttämään poitsua. Olipa ihana olla mökillä!

Saimme todistaa luonnon huikeaa näytelmää kuin järvi jäätyi. Ihan käsittämättömät äänet lähti järvestä - ulinaa ja voihketta, melkeimpä tuli mieleen X-filesin tunnari musa :) Asteita oli rapiat -15 parhaimmillaan mutta plussan puolella ei käyty laisinkaan. Mikä hassuinta lunta ei ollut hiutaleen hiutaletta, Maa oli ihanan kuurainen ja maisema kaunis!

Järvi jäätymässäLenni reagoi mökkielämään olemalla kakkaus lakossa sekä nukkumatta yksin. Nukkuminen onnistui ainoastaan meidän välissä joten omat unet eivät hurraa huutoja saaneet mutta saipahan pötkötellä koko perheen kanssa yhdessä ja nukkua pitkään - jopa Lennikin :) Päikkärit Lenni suostui nukkumaan vaunuissa ulkona.


Paljua lämmiteltiin ja tietenkin joka kerta kun olimme sinne paljuun kahdestaan pujahtamassa, niin Lennipä päätti toisin. Kekattiin sitten miehen kanssa laittaa Lenni auton koppaan toppapuku ja kopan lämpöpussi päällä ja siinä hän tyytyväisenä köllötteli, söi tuttia ja katseli kun lilluttiin paljussa. Mamakin nautti muutaman mökäöljyn siinä maisemaa ihaillessaan 38 asteen lämpöisessä vedessä, kynttilöiden loimussa. Voi kumpa tuo mökki olisi lähempänä!

Kakka-showta riittikin sitten koko takaisin tulo matkan ja eipä ollut pojalla enää yhtä kivaa kun meno matkalla. ensimmäiset neljä tuntia Lenni nukkuin ja loput 8 itki ja kitisi. Viihdytettiin minkä kerettiin mutta ei vaan huvittanu poikaa istua paikoillaan tylsässä tuolissa, josta ei nää mitään muuta kun ilveilevän ( lue yrittää olla hauska :) ) äidin ja isin vuorotellen. Noh, perille päästiin kumminkin eikä tainnut poikakaan saada mitään traumoja matkustamisesta.

Nyt Lennille on ilmeisesti puskemassa hampaita, koska kuolan määrä on valtava! Pakko pitää kuolalappua pojalla kaulassa muuten on body läpimärkä 10 minuutin sisällä. Koko ajan on nyrkki suussa. Yöt ovat olleet nyt hieman huonoja ja Lenni heräilee usein ja kitisee/itkee. Koklasin nyt laittaa panadolin Lennille jos vaikka se parantaisi unta hieman. Testillä siis tarkoitus selvittää, että onko se kipu ikenissä joka heräättää vai jokin muu.

Ensi keskiviikkona neuvola niin olen taas viisaampi! 

Nyt unille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti