tiistai 13. marraskuuta 2012

Sosesotkua & etenemisharkkoja

Käytiin 4kk neuvolassa Lennin kanssa. Mitat olivat 6945g ja 64,5cm. Hurjasti on kasvanut tuo äidin pieni kullannuppu <3 Lenni kasvaa hyvin keskikäyrällä ja lääkäri sanoi, että soseita voisi ruveta antamaan kun yöt ovat kumminkin niin rikkonaisia vielä - jospa poika ei saa vaan tarpeeksi ruokaa. Aloitettiin siis hedelmäsoseet poitsulla. Ilme oli kyllä jokseenkin huvittava kuin tyyppi sai suuhunsa persikkasosetta. Yökki meinaski tulla ja kakominen oli kovaa mutta hetken päästä jo Lenni aukoi suutaan kun pieni linnun poikanen halutessaan lisää nannaa :) Nyt ollaan annettu hedelmäsosetta 1prk päivässä ja illalla peruna-porkkana- velliä. Ja niiiin kuin äiti toivoi, että soseet ja velli pidentäisivät yöunia niin ei kyllä ole ollut mitään vaikutusta sillä... Päinvastoin. Ennen herättiin kaksi kertaa yössä niin nyt sitten kolme. Höh, eikä joka kerta ole nälkä vaan herätään muuten vaan hämmentämään. Voihan se olla, että uudet jutut jota poitsu oppii häiritsevät yöunta.

Neuvolalääkäri katseli Lennin touhuja ja totesi, etti mene kauaa kun poika lähtee liikkeelle. Lenni yrittää vetää itseään käsillä eteenpäin ja laittaa polvenkin koukkuun sivulle ryömimis asentoon ja potkaisee "vauhtia" Onneksi ei kumminkaan ihan vielä pääse eteenpäin. Tosin turhautuu kun yrittää eikä lelu tule lähemmäksi niin millään :) Kovasti poika komentelee leluja ja meitä :D

Eilen Lenni nousi istumaan triptrapin vauva-osassa joka on kuin kaukalo. Siitä puoli- makuuasennosta punnersi itsensä istumaan ja siinä maireena hymyili kun pääsi pystyyn. Pari minuuttia jaksoi siinä istua ja sitten lskeutui takaisin puoli makaavaan asentoon. Nyt ei suostu laisinkaan enää puoli makuu-asentoon sylissäkään van pitää istua. Eikai vielä 4,5kk saa istuttaa..?

Kuola valuu hulluna ja kävinkin ostamassa "kuolalappuja" kappahlista eli siis kivan näköisiä huiveja ettei tartte ruokalappu kaulassa pojan esiintyä julkisilla paikoilla :)

Käytiin myös ostamassa lennille toppapuku! Ihana!


Tähän ostettiin vielä ticketin ruskea kypärähattu ja reiman valkoinen talvihattu missä on korvat. Nyt kelpaa poikasen pakkasella nukkua vaunuissa!

Nyt poitsu kylpyyn!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti