torstai 22. marraskuuta 2012

Unta etsimässä

Siis Lennin unta eikä minun. Lapseni joka on nukkunut kuin unelma ensimmäiset 4,5kk päättikin sitten vaivuttaa äitinsä unettomuuteen ja epätoivoon heräämällä tunnin välein ja vaatimalla äidin huomioita. Ompa kiva saano äiti, jolla on silmät ristissä ja siniset pussit silmien alla :) Nice!

Kohtapa taittaa poika lähteä ryömimään, ainaskin siihen malliin peppua nostelee ja jalkojaan sivulle asettelee. Jospa se olisikin se X-factor joka saa pojan heräilemään öisinkin. Nyt lopetin kiinteän antamisen kun tuntuu että masu on ollut ihan ilmaa täynnä ja mennään taas rinnalla. Ainakin on ollut ihan tyytyväinen eikä nälkäisen oloinen lainkaan. Yölläkin syö sen normaalit 2 krtaa mut kerrat vaan hämmentää ja herää omaan hämmentämiseensä. Viime yönä otin pojan viereen ja päästiin jo 2 tunnin unipätkiin! Wohooo :) Ensi yönä saa taas nukkua kainalossa!

Ehkäpä tämä tästä. Huomenna menen yökylään omille vanhemmilleni ja jätän pojan isänsä huomaan koko yöksi. Pakko päästä itse nukkumaan edes yksi yö ilman heräilyjä. Vähän kyllä jännittää, että miten ihmeessä poitsu reagoi kun äiti ei olekkaan nukuttamassa ja antamassa tissiä yöllä... Meillähän siis isi ei kelpaa lainkaan iltaunille nukuttamiseen vaan silloin huudetaan siihen asti että oksennetaan ja ollana punaisia läiskiä täynnä :D Pikkasen tempperamenttinen tuo minun poikani.

Ps. Tulen niiin olemaan kusessa sen kanssa kun tuosta kasvaa isommaksi :D

1 kommentti: